Service og teknik

5 fordele ved Nanocover behandling til din bil

Sponsoreret indhold

Du har lige kørt din nye sportsbil ud af bilhuset, den ser fantastisk ud – og du vil gerne beholde den sådan!

Bilindustrien har gjort store fremskridt gennem årene, og den nyeste innovation på området er brugen af ​​nano-belægning for, at give den bedste beskyttelse til bilens ydre og interiør. Nanobehandlinger til biler hjælper dem med, at bevare deres showroom look.

Lad os tage et kig på nogle af grundene til, at nanobehandling er blevet en nødvendighed blandt bilentusiaster, der søger at forlænge udseendet på ​​deres køretøjer.

5 Fordele ved brug af Nanocover til biler

1. Den bedste beskyttelse til billakken

En nanobelægning giver grundlæggende en stærk beskyttende overflade til bilens lak, der kan blokere alle former for fremmedlegemer og forhindre dem i at forårsage skader på bilen. Hver dag må en bil stå for skud af en række angreb på lakken, fra utilsigtede ridser til mudder, snavs og andre ting. Det er en uundgåelig del for bilen. Lakforseglingen sikrer, at bilens originale lak er indkapslet i et beskyttende lag, der kan modstå skidt uden, at give skadelige virkninger på bilen.

2. Nanocover holder længere

En nanocover behandling holder meget længere end traditionel voks, som slides ud over tid, når det udsættes for vejret og komponenter i atmosfæren, så holder nanocoverbebehandlingen i årevis.

3. Bilen holder sig renere

Jo mere ujævn en overflade, jo lettere er det for snavs at finde små revner og lommer til at synke ned i. Som navnet antyder virker nano-belægningen på molekyleniveau for at sikre, at belægningen er yderst glat og jævn. Det betyder, at selv når snavs kommer i kontakt med belægningen, finder den ikke plads til, at holde fast og ruller blot af overfladen. På grund af denne egenskab hos Nanocover vil de fleste af de forurenende stoffer, bilen møder på vejen, ikke være i stand til at holde fast i bilens overflade og vil glide væk og efterlade overfladen i sin oprindelige uberørte tilstand.

4. Eliminerer behovet for bilvoks

At få en bil vokset var den ældre tilsvarende behandling til din bil for at beskytte overfladen. Problemet er selvfølgelig, at voksforseglingen giver mindre beskyttelse og til sidst slides af, hvilket betyder, at et nyt lag skal gives flere gange om året. På den anden side sikrer en enkelt belægning af Nanocover lakforsegling, at du ikke behøver at behandle lakken hele tiden. Men med meget større interval.

5. Omkostningseffektiv

Man kunne tro at en Nanocover behandling er dyr. Men voks holder kun i måske 3 måneder, og skal opfriskes oftere end man tror. Du skal bruge omkring 1.000 kr op til fire gange om året for en god vask og voks. Det er 4.000 kr. pr. år. I løbet af 5 år vil du have brugt 20.000 kr. til kvartalsvoksning. En Nanocover behandling vil kræves en gang årligt.

For bilinteresserede vælger man den der giver bedst beskyttelse. Ikke kun er bilens overflade beskyttet, men den friske belægning giver en skinnende billak og den bevarer glansen over en meget længere periode.

På grund af dens beskyttelse og langsigtede værdi er Nanocover godt for bilejere, der ønsker at holde deres billak som ny i de kommende år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.