Uncategorized

De blå kopper til beer pong SKAL være american style ??

Sponsoreret indhold

Spiller du drukspil? Spiller du beer pong?

Spiller du beer pong, så skal du have det rette udstyr. Og det rette udstyr til beer pong kræver, at du går the american way. Du skal nemlig have kopper, som er specielt designet i kvalitet, vægt, størrelse og ikke mindst udseende.

De skal se ud som de gør på film. De skal minde om ungdomsfilm med fratparties og fester. Jeg har fundet en shop på nettet som har ALT hvad du skal bruge til, at holde din næste fratparty. De har alt i udstyr. Mere end du kan forestille dig og det er super fedt. Det er nemlig lavet i den amerikanske stil – den bedste amerikanske stil ??

F.eks. kan du få de “originale” kopper. Blue cups, red cups og borde og bolde.

Hvordan spiller man beer pong på den “rigtige” måde?

Det er super nemt, at spille beer pong. Der er lavet nogle helt originale og certificerede regler. Og så er der en masse afstikkere med beer pong regler folk selv laver. Ofte laves det også helt simpelt med nemme regler, som (næsten) alle kan forstå når de er fulde.

Der er også lavet kæmpe beer pong turneringer og det er vel bare et spørgsmål om tid før der kommer en større turnering i DK. I de senere år har beer pong været super populært på de fleste uddannelsessteder. Specielt til fredagsbar på akademier og universiteter. Men selvfølgelig også til mange privatfester.

Beer pong turnering “over there” ??

Husk at I selvfølgelig skal passe på hinanden og drikke med et vidst ansvar. Det kan nemlig gå rigtig hurtigt lige pludselig, når man spiller drukspil. Spiller I med shots, så sørg for at bruge stregerne på kopperne, som er afmålt til shots og sprut. Og husk at drikker du lige 22 bajer i én mundfuld, så går der lige lidt før du mærker effekten – og den slår hårdt ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.