Sport og fritid

Fish finder sonar guide

Sponsoreret indhold

Sport og fiskere er kommet langt siden opfindelsen af ​​sonar teknologi. At finde den rigtige fiskeplads er så meget lettere, end det var for århundrede siden, og med det rigtige udstyr kan du også komme ind i kampen. Du kan købe fiskeredskaber og mere specifikt fiskefindere, hos din lokale fiskeributik eller online.

Husk at du får hvad du betaler for, når det kommer til udstyr som dette. Som en informeret fisker kan du få mest muligt ud af dine penge og din tid med nogle nyttige oplysninger om den rigtige fiskfinder til dine behov.

Vigtigste ting at overveje når du køber en fiske sonar

Før du køber et produkt, skal du overveje specifikationerne i en fiskefinder. Nogle fiskere er bedre egnet til dybe, ekspansive farvande, mens andre er meget gode i lavvandede floder.

Du skal overveje, hvor du gør det bedst for dit fiskeri. Nogle fiskefindere er alsidige og fleksible med hensyn til anvendelse, men hvis du er en mere seriøs lystfisker, kan du overveje at købe en fiskfinder som er mere avanceret.

Klik her og se hvor du kan købe din næste fish finder.

Effekt

Også kaldet strøm, den wattage, din valgte fiskfinder kan udgøre, bestemmer enhedens samlede effektivitet og kvaliteten af ​​aflæsningerne. Jo dybere vand du arbejder med, jo mere strøm har du brug for i din fisk finder.

Det er generelt bedst at købe den mest kraftfulde enhed, som dit budget tillader, fordi høj maksimal effekt betyder, at du kan justere den til brug i mange applikationer. Hvis du kun fisker i lavt vand, så er en lavvandsfiskefinder ideel med hensyn til værdi for pengene.

Pixel Count og Display

Billigere fiskefindere har små skærme, typisk omkring 4 tommer diagonalt og en gråtonebillede farveopløsning, der er acceptabel, men ikke ideel, hvis synlighed er et problem. De indeholder også normalt et lavt pixelantal, hvilket kan påvirke letheden ved læsning.

Dyrere enheder omfatter typisk større skærme og et farvedisplay til opstart. Farven gør en stor forskel i at udlæse aflæsningerne korrekt, og det gør fisken mere tydelig fra strukturen.

Du kan også overveje, at tilslutte fiskesøgeren op til et større separat HD eller fuld HD skærmdisplay for virkelig at gøre aflæsningerne gode til mere seriøse applikationer.

Transducer

Transduceren er den komponent, der får magien til at ske; Denne del sender lydbølger i vandet for, at give dig en præcis aflæsning af, hvad der er under overfladen.

En vigtig specifikation at overveje er transducerkeglen, eller vinklen på lydbølgen, den kan udgive. Bredere kegler er gode til dyb-vands applikation, og ellers for smalere kegler. Målt i grader kommer keglens bredde i forskellige vinkler, fra 9 grader til 60 grader. Et godt udgangspunkt for lystfiskere, der fisker i forskellige farvande, er 20 grader. Du kan også købe dual-cone transducere, der udsender to koner på bestemte intervaller.

Forskellige fiskefindere

Valgmulighederne omfatter faste eller bærbare fiskefindere, og valget afhænger virkelig af dine ønsker. Du kan også købe meget kompakte Bluetooth fish finders, der arbejder med din smartphone. Du kan også finde trådløse fiskefindere, som fungerer med Bluetooth, men opererer med deres eget proprietære udstyr i stedet for en smartphone. Der er også kombinationsenheder, der omfatter fiske finder og plottere, som er nyttige i ekspansive farvande.

Yderligere udstyr

Ved hjælp af et fiske finder kit er det en effektiv måde at finde fisk på, men at købe ekstra udstyr til din fiske finder er ideel til effektivt at fange fisk. Vandtætte fiskefinder-batterier er gode at have, især når du tror din rejse i søen kan tage hele dagen. Du kan også prøve at bruge et fiskefinder kamera for, at få en realistisk udsigt under vandet.

En person har brug for en hobby, og fiskeri er helt sikkert en af ​​de ældste hobbies. Med den rigtige form for information om, hvad du leder efter i en fiskefinder, og viden til at træffe den rigtige købsbeslutning, når det kommer til at finde udstyr, kan du garantere dig mange års fantastisk lystfiskeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.