Sport og fritid

Hvorfor vælge en oppustelig kajak?

Sponsoreret indhold

Det varme vejr kommer og måske har du kløe efter, at komme på vandet? Drømmer du om, at ro kajak med familie eller venner? Måske forventer du transportproblemer med en hardshell kajak? Har du tænkt på oppustelige kajakker og de muligheder de tilbyder?

Et kajak, der er nem at transportere og lagre.

Oppustelige kajakker er blevet et ideelt alternativ til familier, der ønsker at ro selvstændigt uden de sædvanlige logistiske vanskeligheder. De er den oppustelige ækvivalent af “sit-on-top” plastikkajkker, der kan findes på markedet.

Men oppustelige kajakker har mange fordele i forhold til deres hardshell plastik-fætre.

-Først og fremmest, langt fra at være en lang og kedelig opgave, tager det ikke lang tid at pumpe dem op ved hjælp af en dobleaction håndpumpe.

-En anden vigtig ting er, at transport ikke længere er en forhindring. Oppustelige kajakker passer simpelthen i bagagerummet på din bil. Intet behov for et tagræling og spændingen ved at miste din båd på vejen til vandet.

Find din næste oppustelige kajak her

-Når de er pakket og tilbage i deres taske, optager disse kajakker ikke meget plads, hvilket gør det nemt at transportere og opbevare dem.

Bemærk: Det er vigtigt, at lade din oppustelige kajak tørre, før du pakker den sammen. Dette er vigtigt for, at forhindre mug og for at holde din kajak i god stand så længe som muligt.

Oppustelige kajakker: fjervægt!

Ud over at være kompakt, er oppustelige kajakker også meget lettere end de fleste plastkajakker eller kanoer.

En 2-siders polyethylen kajak vejer mindst 35 kg, mens en oppustelig kajak ikke vil knække din ryg, når du løfter rundt på den.

Disse kajakker er lavet af et tykt og meget holdbart letvægtsmateriale, de samme ting som bruges til flåder og nogle heavy duty speedbåde med pontoner.

Takket være dette robuste materiale kan din båd ved fuldt tryk blive næsten lige så stiv som plastikmodeller. Så du behøver ikke at bekymre dig om bådens skrøbelighed, når du roer ud. Dette materiale punkteres ikke let, men hvis det gør det, leveres et brugervenligt reparationssæt med kajakken, når du køber den.

En perfekt oplevelse i en oppustelig kajak

Konfigureret med to laterale kamre, er disse oppustelige kajakker stabile både.

Det betyder, at du kan padle i lavt vand, mens du er mindre påvirket af strømmen og nyder bedre manøvredygtighed.

Men på blæsende dage vil båden have en tendens til, at glide lettere på grund af hvor let den er. For at imødegå dette kan du få oppustelige kajakker designet med skegs.

En anden vigtig ting er, hvordan billige oppustelige kajakker er. Da materialer og teknologier, der anvendes til disse produkter, er billigere end til hardshells, koster de også en hel del mindre.

Hardshell kajakker er bedst egnet til intens kajak, så entusiaster vil stadig blive tiltrukket af de mange fordele, der tilbydes af oppustelige kajakker (praktisk, holdbarhed, pris osv.). De vil give masser af nydelse og gode udflugter, alene eller sammen med familie eller venner.

Andet oppusteligt legetøj

Der findes masser af oppusteligt legetøj, som kan give dig en masse sjov. Og nu nævner jeg ikke hvad du tror 🙂 Jeg tænker på oppustelige springbaner. Det er det nye sort og de er skide sjove for både børn, unge, voksne, amatører som proffer. Funtrax laver oppustelige springbaner eller bedre kendt som airtrack. Airtrack har vundet frem de senere år og vi har kun set begyndelsen. De er lidt dyrere end trampoliner, men jeg spår samme succes. Jeg skal ihvertfald have mig et sæt til familien. Du finder de fedeste og bedste airtracks hos Funtrax. Dansk design og dansk kvalitetsikret.

airtrack til haven og hjemmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.