Sport og fritid

Understreg din personlighed med tøj og mode

Sponsoreret indhold

Tøj og mode betyder meget for mange danskere i dag. For unge som gamle kan tøj og mode være med til at understøtte deres selvbillede. Det rigtige outfit kan udstråle og understrege, hvem du er, og hvordan du ser dig selv. På den måde kan du give det bedste og mest oprigtige førstehåndsindtryk til nye bekendtskaber. Og familier og venner, som kender dig godt, kan blive endnu klogere på dig, og det kan styrke jeres relation. Læs med her for tips til, hvordan du finder din egen personlige stil.

Mange går med det sikre valg

Udbuddet af tøj og mode er i dag så stort, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Mange tager den lette udvej og vælger det, som de ved, at andre godt kan lide. Det sikre valg er for mange også det moderigtige valg. Det, som sælges i masseproduktion i butikkerne, og som følger tidens tendenser.

Det gælder især unge, da mange voksne efterhånden har fundet deres egen stil og tør at følge den. Men tilbøjeligheden til at vælge tøj, som andre vælger, ses også blandt voksne. Flere efterligner mennesker, de godt kan lide og ser op til, for eksempel familie, venner eller kendte personer. Det gør de mere eller mindre ubevidst ,eller fordi de uden at vide det er blevet påvirket af reklamer og medier.

Sådan finder du din egen stil

Når du er på udkig efter din egen personlige stil, er det vigtigt at have et åbent sind. Prøv at se bort fra andres holdninger til tøjet og tænk over, hvad netop du godt kan lide. Andre kan måske give dig et praj om, hvad der klæder dig og din figur, men i sidste ende skal valget være dit.

Hvilken type er du? Hvilken smag og stil har du, når det gælder tøj og mode? Og hvordan er din personlighed? De spørgsmål kan være gode at tænke over, når du leder efter tøj og mode, der matcher din stil.

Hvis du er en spraglet og glad person, passer farverigt tøj måske godt til dig. Er du en seriøs arbejdshest, er du måske mere til klassiske snit og enkelt tøj. Hvis du er meget rejselysten, falder tøj fra udenlandske markeder og butikker måske i din smag. Prøv at mærke efter, hvad netop du godt kan lide.

Opbyg først selvtillid

Faktisk handler det ofte om at få opbygget selvtillid, når du vil følge din egen stil. For tit er det en stopklods inde i hovedet, der forhindrer en i at købe noget bestemt tøj eller nogle sunde sko. Du stiller måske dig selv spørgsmålet, hvad andre vil tænke, og om bestemte farver eller detaljer på tøjet er for vovede. Arbejd derfor med din selvopfattelse.

Du kan starte i det små og begynde at gå i mere personligt tøj foran mennesker, du kender godt og føler dig tryg ved. Herefter kan du langsomt ændre din stil, så den passer til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.