Uddannelse

Hvorfor er efterskoler så populære?

Sponsoreret indhold

Der er voldsom vækst af elever på efterskoler og ventelisterne bliver længere og længere. Flere efterskoler har venteliste på mellem 5 og 10 år. Flere forældre er begyndt, at skrive deres børn op til efterskoler, når de bliver født for, at sikre at de kan komme på en efterskole – som forældrene i første omgang ønsker de skal på.

Men hvorfor er de så populære?

Efterskoler

Efterskolerne har fået ændret deres brand

Efterskolerne har fået et helt nyt og forbedret brand. Vi ser helt anderledes på efterskoler end for 20-30 år siden.

Tænker man efterskole, så tænker med en skole hvor ungerne ikke kun lærer noget, men også et sted hvor de udvikler sig til, at kunne stå på egne ben. Blive endnu bedre og dyrke deres passion. F.eks musik, dans, gymnastik, fodbold, håndbold osv.

Efterskoler har løftet kvaliteten betragteligt og vores syn på dem er ændret. Ihvertfald mit syn. Som yngre tænkte jeg altid, at efterskoler var for unge, som havde brug for at komme ud af deres vante og måske endda utilpassede dagligdag. Det er radikalt ændret. Nu ser jeg det som et sted, hvor man kan udvikle sin person og sin passion. Og så selvfølgelig skabe de bedste tider og venskaber i ens liv.

Hvad er det præcist de gør nu?

Efterskolerne har fået meget mere fokus på hvad eleverne vil have. Udover deres branding og markedsføring, så er indholdet på skolerne blevet af høj kvalitet. Der er større fokus på personlig udvikling. Der er hyret undervisere med stor erfaring og personlighed til de fleste af deres linier. Skolerne gør rigtig meget for, at få skabe sammenhold og en stor fællesskabsfølelse. Eleverne skal være en del af noget større, samtidig med at individerne også plejes.

Efterskole

En af de efterskoler, som har gjort meget ud af deres linier, branding og kommunikation

En af de populære efterskoler er Levring Efterskole.

Levring Efterskole har f.eks. hyret et professionelt firma til, at stå for deres branding og visuelle profil. Den måde de kommunikere deres brand og værdier på er nøje kortlagte. Det ikke kun øger interessen for skolen, men det gør også at dem der går der får et endnu dybere og bedre forhold til skolen.

Din næste skoletaske skal være en Ergobag skoletaske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.